NBA PREDSEZONA

Ante Žižić u startnoj petorci Clevelanda oduševio kritičare i navijače

09.10.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaš Ante Žižić zabio je sedam koševa u drugoj predsezonskoj utakmici Cleveland Cavaliersa od kojih su sinoć sa 102:95 bolji bili Washington Wizardsi. Sudeći po komentarima oduševio je kritičare

Mladi Omišanin Žižić odigrao je ukupno 22 minute kao član startne petorke u porazu Cavaliersa i uz sedam koševa (šut 3/5) još je ugrabio sedam skokova te upisao po jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu.

Najučinkovitiji kod Cavaliersa, za koje nije igrao jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James, bili su Jeff Green sa 19 i Kay Felder sa 12 pogodaka.  Wizardse je predvodio Jodie Meeks sa 13 koševa.

Sinoć je na terene istrčao još jedan hrvatski košarkaš, Ivica Zubac koji je u pobjedi Los Angeles Lakersa od 75-69 nad Sacramento Kingsima zabio dva koša uz šut 1/5 te tome dodao jedan skok i jedan blok u osam minuta igre. Najbolji strijelac Lakersa bio je Julius Randle koji je zabio 15 koševa, dok je najučinkovitiji u redovima Kingsa bio Zach Randolph sa 16 pogodaka.