nikako da zaigra

Ante Ćorić se našao na neslavnoj listi: Dolazi li frustracijama uskoro kraj?

17.10.2018 u 19:14

Bionic
Reading

Mladi hrvatski krilni napadač Ante Ćorić našao se prema Transfermarktu među 11 najvrjednijih nogometaša koji ove sezone u svojim ligama nisu odigrali niti minute, no uskoro bi frustracijama ipak trebao doći kraj...

Naš 21-godišnji krilni napadač kojem se vrijednost procjenjuje na 7.5 milijuna eura stigao je ovog ljeta iz Dinama u Romu, ali kod trenera Eusebija di Francesca nije još odigrao niti minute u Seriji A, kao ni u Ligi prvaka.

  • +9
Ante Ćorić Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Frustrirajuća je to situacija za Ćorića, ali imao je i razdoblja kad je sjedio na klupi i u Dinamu, no svejedno je realizirao veliki transfer u rimski klub.

Završio je zbog toga na neslavnoj listi Transfermarkta, među 11 najvrjednijih koji još nisu zaigrali u svojim ligama.

Da bi za Antu ipak mogla doći bolja vremena dokazala je prijateljska utakmica koju je Roma igrala tijekom reprezentativne pauze protiv niželigaša Lupe u kojoj je zabio pogodak pa možemo očekivati da uđe makar s klupe tijekom pokoje utakmice Serie A ili talijanskog Kupa u mjesecima koji slijede.

U svakom slučaju, daleko je od forme koja ga je dovela u seniorsku reprezentaciju tijekom 2016. godine i ako se nastavi sjedenje na klupi, možda niti odlazak na posudbu tijekom zime ne bi bio loše rješenje...