ep u rukometu

[ANKETA] Ovo su dresovi u kojima će Hrvatska igrati na Euru 2020.; sviđaju li vam se?

06.01.2020 u 07:46

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija će od 9. siječnja igrati na Europskom prvenstvu. Prvi dio natjecanja igramo u Grazu, a protivnici u skupini su nam Crna Gora, Bjelorusija i Srbija. U Poreču na Croatia Cupu predstavljeni su novi dresovi u kojima će igrati naši rukometaši

Hrvatski rukometni savez proteklog se vikenda pohvalio novim dresovima koje će naši rukometaši nositi na Europskom prvenstvu koje započinje 9. siječnja.

Izabranici Line Červara osvojili su Croatia Cup u Poreču, prvo su remizirali protiv BiH (33:33) te u nedjelju pobijedili Katar (33:28). Nije to bilo nimalo bajno, ima poprilično puno nedostataka u igri naše reprezentacije, posebno u obrani, no nadamo se da će u ovih par dana do početka EP-a i prve utakmice (9. siječnja s Crnom Gorom) Lino sve to nekako dovesti u red.

  • +10
Rukomet, Croatia kup 2020, Hrvatska - Katar Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

U međuvremenu su se iz HRS-a pohvalili novim dresovima za ovaj Euro 2020. Ostaje i dalje prepoznatljivi dizajn kojeg rukometaši, kao i naši nogometaši, promoviraju diljem svijeta na velikim natjecanjima.

Hrvatski rukometaši imaju tri različita kompleta - bijeli, plavi i crveni. Temelj dizajna ostao je isti, a za razliku od 'starih' dresova ovi novi u donjoj trećini imaju 'traku' s prepoznatljivim crveno-bijelim kvadratima koji krase i rukave. Prije su crveno-bijeli kvadrati bili smješteni na bočnim stranama dresova...

Recite nam svoje mišljenje, sviđaju li vam se novi dresovi hrvatskih rukometaša?