samo za tportal

Andrej Kramarić otkrio nam kada se vraća na teren i zašto nije u Münchenu gledao pobjedu svog kluba nad Bayernom

06.10.2019 u 13:19

Bionic
Reading

Krajem kolovoza hrvatski reprezentativni napadač i igrač Hoffenheima Andrej Kramarić prelomio je, uz sugestiju liječnika, te pristao na operaciju koljena kako bi se riješio neugodne boli, zbog koje od kraja srpnja nije bio na nogometnim terenima

U Hoffenheimu jedva čekaju našeg reprezentativca, Andreja Kramarića, koji je prošle sezone bio prvi strijelac momčadi (17 golova u Bundesligi, pet u Ligi prvaka). Bez njega je momčad do sedmog kola ostvarila samo jednu pobjedu uz dva remija i čak tri poraza. No, u subotu je Hoffenheim usred Münchena iznenadio Bayern, a junak pobjede 2:1. nad Kovačevom momčadi bio je Armenac Adamjan, strijelac oba gola

>> Veliki kiks Bayerna, Armenac Adamjan pokvario sve ono što je Kovač dosad dobrog napravio

U dosadašnjih sedam utakmica u Bundesligi Hoffenheim je zabio samo šest golova i napadački je među najlošijim momčadima lige u ovom trenutku.

  • +18
Andrej Kramarić Izvor: EPA / Autor: MOHAMED MESSARA

'Andrej je klupski rekorder i četvrti najbolji strijelac u prošle tri sezone Bundeslige. Teško ga je zamijeniti', rekao je prije par dana Hoffenheimov direktor Alexander Rosen.

Naravno, pobjeda nad Bayernom bila je povod da pitamo Andreja je li možda uživo pratio ogled svog kluba u Münchenu.

'Ne, nisam stigao, jer imao sam trening u klubu. Naravno, svi su sretni zbog pobjede, koja nam itekako puno znači', javio nam se Kramarić u nedjelju.

Onda nam i potvrdio ono što očekuju svi njegovi štovatelji u Hrvatskoj, ali i izbornik Zlatko Dalić.

'Sve je OK, Vratio sam se na terene, treniram uz suigrače'.

A kada bi mogli i zagirati?

'Nadam se da će sve ostati kako je sada, mislim na reakciju tijela poslije takve duže pauze, a onda vjerujem da ću i nakon ove reprezentativne stanke biti na raspolaganju treneru'.

Prema tome, hrvatski bi reprezentativac mogao biti spreman za veliki i važni ogled protiv Schalkea, koji je na rasporedu 20. listopada, a u kojem treba potvrditi ove senzacionalne bodove iz Münchena.

  • +5
Bundesliga, Bayern - Hoffenheim Izvor: EPA / Autor: RONALD WITTEK