PRONAĐENO TIJELO

Američka javnost oplakuje svojeg hrvača; otkriveno da je žrtvovao sebe kako bi spasio 10-godišnjeg sina

  • Autor: D. S.
  • Zadnja izmjena 21.05.2020 11:34
  • Objavljeno 21.05.2020 u 08:56
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Koi Sojer, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Američki profesionalni hrvač Shad Gaspard (39) pronađen je mrtav na plaži u Veniceu (Los Angeles) te je tako na tragičan način završila potraga

Ovaj hrvač i glumac plivao je prošlog vikenda sa 10-godišnjim sinom kada ih je poklopio veliki val te povukao u dubinu. Bili su 50-metara od plaže, ali su spasioci brzo reagirali i krenuli u spasilačku misiju. Dječak i još nekoliko ljudi, koji su isto gotovo stradali, su spašeni, ali ne i Shad Gaspard.

Kasnije se saznalo da je poznati hrvač žrtvovao sebe da bi spasio sina.

'Spasilac je pokušao izvući Gasparda i njegova sina na sigurno. Htio je spasiti obojicu, ali otac je u zadnjih nekoliko riječi rekao: 'Spasi mi sina', kazao je načelnik Ken Haskett za NBC News.

Smrt Gasparda, ali i herojski čin izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama od strane fanova, prijatelja i kolega iz hrvačkog svijeta.

'Ovo slama srce! To što si spasio život sinu i njega pogurao ispred sebe dovoljno govori koliko ga je volio i kakav je čovjek bio', jedna je od emotivnijih objava.

'Pravi junaci ne umiru, oni idu u nebo', 'Veliki čovjek si, jako ćeš nam nedostajati', 'Nedostajat ćeš mi, brate!', još su neke od poruka.