DINAMO U POGONU

Alispahić dolazi na ljeto, okupljanje 'modrih'

10.01.2011 u 13:10

Bionic
Reading

Nakon zimske stanke, Dinamo se okreće nastavku sezone. Hrvatskog prvaka očekuju zimske pripreme u Međugorju i Antalyji

Okupljanje momčadi je bilo u ponedjeljak (10. siječnja), a do odlaska u Međugorje u petak dinamovce očekuju liječnička testiranja u kombinaciji sa svakodnevnim treninzima. Da je disciplina na visokoj razini, vidjelo se i po tome što su na prvo okupljanje svi igrači stigli 15 minuta ranije. Pojavio se i Carlos, koji će nakon epizoda u Varaždinu pa u Kini pokušati izboriti svoje mjesto u Dinamovom sastavu.

Spomenimo da u Međugorju 'modre' i stručni stožer očekuju po dva treninga dnevno, a od utakmica igrat će se samo one u sklopu turnira u Gabeli 21. i 22. siječnja. Prvog dana turnira Dinamo igra protiv GOŠK-a iz Gabele, a u slučaju pobjede Dinamo sutradan očekuje utakmica s pobjednikom iz susreta Široki Brijeg - RNK Split.

Povratak iz Međugorja u Zagreb na rasporedu je 22. siječnja, a u Antalyju se kreće 28. siječnja. Tamo 'modre' očekuju četiri utakmice. Protivnici su Bate Borisov (30. siječnja), Steaua (2. veljače), Amkar Perm (6. veljače) i Toronto (10. veljače). Povratak u Zagreb je 11. veljače.

Što se tiče Alispahića, šibenski veznjak dolazi tek na ljeto kao slobodan igrač, jer se dva kluba nisu dogovorila oko odštete.

'Razgovori dvaju klubova završeni su bez neugodnosti. Jednostavno ne želimo trošiti novac u ovo recesijsko doba, kad nam istječu i brojni sponzorski ugovori. Sa Šibenikom smo korektno razgovarali i zasad nema ništa od Alispahićeva dolaska, barem do ljeta', priznao je direktor Dinama Damir Vrbanović.

Očito je Šibenik tražio više nego je Dinamo nudio.