i vaha puno toga odlučuje

Ako se realizira ovaj transfer slavit će Bayernovi, a tugovati Barcelonini navijači. Dok će posebno zabrinuti biti Hrvati

05.04.2022 u 17:23

Bionic
Reading

Marokanski nogometaš Noussair Mazraoui pred velikim je transferom. Ovog ljeta istječe mu ugovor s Ajaxom, a iako se dosad pisalo da će ovaj odlični desni bek preseliti u Barcelonu, preko svog menadžera Mina Raiole, dogovorio je transfer u Bayern

Noussair Mazraoui svojim odličnim predstavama u dresu Ajaxa privukao je pozornost i nekih od najvećih europskih klubova, poput Barcelone.

Čak je i sve išlo u tom smjeru da Mazraoui preseli na Nou Camp. Međutim, prema pisanju mnogih medija, Mino Raiola, inače Marokančev menadžer, dogovorio je prelazak u minhenski Bayern.

Očito su Bavarci ponudili nešto što Barcelona nije, pa će tako (bivši) marokanski reprezentativac, ako se ova priča pokaže točnom, otići u drugom smjeru.

Naravno, nama je Mazraoui zanimljiv i iz konteksta što je bio član marokanske reprezentacije, ali kod Vahida Halilhodžića nešto je i zgriješio, pa se posljednjih gotovo dvije godine nije pojavio u reprezentativnom dresu.

Međutim, kako nam je prije par dana, Marijo Tot, inače pomoćnik Dragana Skočića na klupi iranske reprezentacije najavio, nije nemoguće da Halilhodžić ovoga puta, napravi iznimku i pređe preko svoje odluke, to jest uputi Mazraouiju poziv za sudjelovanje na svjetskom prvenstvu u Kataru, a što bi marokanskoj vrsti dalo puno veće izglede da u skupini s Belgijom, Hrvatskom i Kanadom izbori drugi krug.

S druge pak strane, realizira li se taj transfer, deblji kraj mogao bi izvući potencijalni hrvatski reprezentativac Josip Stanišić, koji također igra na poziciji desnog beka.