NIVES DRPIĆ:

'Idem u noćne izlaske samo kad mi plate'

23.01.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Nives Drpić ispričala nam je sve o kolekciji 69, upoznala nas s prekrasnom sestrom te ispričala zašto nije zadovoljna svojom impresivnom formom i što će raditi u Bruneju

Izdala si kolekciju 69 - gdje je možemo kupiti?
Zapravo je riječ o haljinama i muškim i ženskim majicama, a uskoro će se u ponudi naći i donje rublje. Zasad ju je moguće kupiti isključivo u Srbiji, ali uskoro će se naći i u nekim hrvatskim, grčkim i njemačkim dućanima, kao što će se moći naručiti i putem interneta.

Tko ti je ciljana publika?

Nekako smo to osmislili kao mladenačku kolekciju iako nas trenutno najviše kupuju mladi muškarci i žene zrelije dobi, što je super, jer sam mislila da i samim nazivom brenda postoji mogućnost da odbijemo žene iznad 40, ali nismo. Čini se da na kraju ipak svi vole 69.

Nedavno si vodila bitku sa snijegom, a tko je pobijedio?
U bitkama, koje god prirode bile, jedini mogući pobjednik sam ja :)

Kažu da je siječanj jako depresivan, a ima li takvo djelovanje i na tebe?
Moram primijetiti da mi je siječanj bio prilično uspješan i zanimljiv. Svakako nisam bila depresivna. Kod mene je uvijek sve naopako. Puno su mi depresivnija ljetna razdoblja.

Nevjerojatno si gipka i svakog si postidjela. Jesi li ti zadovoljna time u kakvoj si formi?
Nisam. Nikad nisam zadovoljna, to je jedna od mojih mana. Uvijek mislim da mogu i moram puno bolje, ali opet, dobro je dati do znanja da nisam još za penziju.

Pišeš li neka nova štiva?
Dala sam si kratku stanku. Posvetit ću se tome u Bruneju. Ondje ću sigurno imati dovoljno vremena i inspiracije.


Malo si se povukla iz javnog života. Zašto te nema u noćnim izlascima?

Ne bih baš rekla da sam se povukla. Nisam nikad ni puno izlazila, više sam kućni tip. Izlazim samo kada mi plate, ha, ha.


Nives i seka Matea
Nedavno si na društvenim mrežama pokazala svoju sestru, također ljepoticu. Jeste li jako bliske?
Ona ima 18 godina i uvijek je bila dosta velika razlika između nas dvije, tako da nikad nismo imale neke zajedničke interese. Tek unazad godinu dana intenzivnije se družimo. Prati me na nekim mojim gostovanjima, idemo na kave, putovanja i slično.

Čime se bavi?
Završava gimnaziju. Još uvijek nema ambicija poći mojim stopama iako ima neke ponude iz Njemačke. Na njoj je samo da nauči jezik.

Puno se pisalo o tvom statusu 'slobodna' na fejsu - je li to stvarno istina?

Istina je da smo oboje 'slobodni' na fejsu :)

Jeste li ti i Dino u dobrim odnosima?
Dino i ja smo u super odnosu.

238434,237809,228347,219172

Medij te jako vole, posebno strani. Pišeš li još uvijek za koji časopis?

Trenutno ne. Imam ponudu da pišem dnevnik iz Bruneja, nešto o svojim susretima s jednom potpuno novom kulturom i tome kako se jedna žena nogometaša snalazi u takvim, posve drukčijim uvjetima. Moglo bih biti zanimljivo. Vidjet ćemo.

Laska li ti činjenica da si već godinama na tronu najljepše žene nogometaša?

Naravno da mi laska. Glupo je glumiti lažnu skromnost. Obično se ondje nalaze žene najpoznatijih nogometaša svijeta. Nametnuti se njima jako je teško, pogotovo ako dolaziš iz Hrvatske, a i tada vrijedi pravilo lijep si i zanimljiv onoliko koliko ti vrijedi tvoja muška polovica. No najviše mi laska kada otputujem nekamo i nađem se u društvu poznatih ljudi iz nogometnog svijeta koje sam gledala samo u novinama i na TV-u, a oni znaju tko sam ja i mucaju od treme. E, to je super osjećaj :)

Kome tepaš da je Messi?
Sebi. Dobra sam k'o Messi.

Što si želiš u ovoj godini?
Biti jako sretna.