NAPORNI TRENINZI

Zvijezde još nisu zaplesale, a Giuliano već ima led na koljenu

30.10.2013 u 18:09

Bionic
Reading

Giuliano i njegova partnerica Marija Marinčić najozbiljnije se pripremaju za sudjelovanje u novoj sezoni emisije 'Ples sa zvijezdama' i neumorno vježbaju već dulje od mjesec dana što je već rezultiralo i malom ozljedom

Svakodnevne plesne probe pjevača Giuliana i profesionalne plesačice Marije Marinčić koje nerijetko traju i više od četiri sata, rezultirale su oticanjem Giulianova desnog koljena.

'To je stara boljka, koljeno sam operirao prije desetak godina zbog krivog starta tijekom nogometne utakmice. Ovih dana su plesni treninzi sve naporniji, a kad pogledam unatrag, shvatim da već tjednima nismo napravili ni dana pauze pa i nije čudno što me je koljeno zaboljelo. Sreća da nije i prije. Nadam se da neće postati ozbiljnije, sezona samo što nije započela.

Uložili smo velik trud i rad, ponekad pomislim da sam puno naučio, a onda kad vidim profesionalce i čini mi se da mi i ne ide toliko dobro... Veselim se suboti i prvoj emisiji, samo neka koljeno izdrži', priznao je pjevač.


Nova sezona 'Plesa sa zvijezdama' kreće u subotu 2. studenoga, a među zvijezdama koje će pokazati svoje plesačke sposobnosti našli su se: Janko Popović Volarić, Sanda Dubravčić, Iva Mihalić, Mislav Čavajda, Ronald Braus, Giuliano, Ornela Vištica, Žanamari Lalić, Damir Hoyka i Nevena Rendeli