očekuju djevojčicu

Zvijezda serije 'Teorija velikog praska' Kaley Cuoco postat će mama

12.10.2022 u 09:38

Bionic
Reading

Nakon manje od godinu dana što su objavili svoju vezu, sretan par na Instagramu je objavio kako će postati roditelji

Poznata glumica Kaley Cuoco, poznatija kao Penny iz hit sitcoma 'Teorija velikog praska' objavila je na svom Instagram profilu da očekuje bebu. Podijelila je galeriju fotografija sa svojim partnerom, glumcem Tomom Pelphreyem, na kojima par izgleda uistinu uzbuđeno i sretno. Podijelila je također i sliku svog trudničkog trbuščića, ružičaste torte te dirljivu fotografiju pozitivnog testa za trudnoću.

Glumica je u objavi napisala da očekuju djevojčicu te da se osjeća blagoslovljeno.

Sretnu vijest podijelio je i budući otac na svom Instagram profilu objavom pet sretnih fotografija uzbuđenih budućih roditelja te ružičaste torte. Uz to, glumici je poručio da je voli više no ikad.

Glumica je prije nešto više od godinu dana objavila razvod trogodišnjeg braka s Karlom Cookom, a već u travnju je upoznala trenutnog partnera. Upoznali su se na premijeri serije Ozark te je glumica rekla da je to bila ljubav na prvi pogled.

  • +4
Kaley Cuoco i Tom Pelphrey Izvor: Profimedia / Autor: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vezu su potvrdili na crvenom tepihu na dodjeli Emmyja 2022. kada su oboje bili nominirani za ovogodišnju nagradu. Glumica je bila nominirana za najbolju glavnu glumicu u humorističnoj seriji za svoju ulogu u seriji 'Stjuardesa' ('The Flight Attendant'), a glumac za najboljeg gostujućeg glumca u seriji Ozark.