preko trnja...

Zvijezda serije 'Nasljeđe' otkrila da je tijekom studiranja često bila gladna

30.01.2024 u 13:44

Bionic
Reading

Iako je gledamo kao bogatašicu odjevenu u najskuplje markice, glumica Sarah Snook u privatnom je životu sasvim drugačija osoba. Počela je iz nule, a sada je jedna od najuspješnijih glumica

Sarah Snook poznatija kao Shiv Roy iz višestruko nagrađivane televizijske dramske serije 'Nasljeđe' postala je jedna od najkomplimentiranijih glumica trenutno. Međutim, kad je bila na svojim počecima otkrila je da njezin put do uspjeha nije bio popločan ružama.

Rođena u Australiji, glumica je oduvijek maštala o glumi, no njezine su snove često rušili vršnjaci koji su je zadirkivali.

Iako nije imala novca, roditelji su joj uspjeli financirati prestižni institut dramske umjetnosti u Sydneyju, no samo to. S obzirom da nije imala novca, često nije mogla kupovati kvalitetne i hranjive obroke pa bi zbog nedovoljno potrebnih nutrijenata često prespavala predavanja.

'Zarađivala sam 120 dolara tjedno, stanarina je bila 90 dolara, a 12 dolara mi je išlo na telefon. To je sigurno bilo izgradnja karaktera', komentirala je.

Diplomirala je 2008. godine, a na West Endu je debitirala uz Ralpha Fiennesa. Međutim, pravu slavu dobila je tek ulogom u seriji 'Nasljeđe'.

  • +13
Emmy 2024. - dobitnici Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

'Ova serija je promijenila moj život', rekla je Sarah u svom govoru prije nego što je zahvalila svojim kolegama iz postave i ekipi. I uistinu je bilo tako... Tijekom treće sezone zarađivala je 300.000 funti po epizodi. Golem napredak od 120 dolara tjedno tijekom studija, zar ne?

Podsjetimo, HBO-ova serija 'Nasljeđe', mračna i oštra kronika unutarnjih razmirica bogate disfunkcionalne obitelji na čelu golemog medijskog carstva, imala je 27 nominacija na ovogodišnjim Emmyjima, a osvojila je ukupno njih šest.