JASON PRIESTLEY

Zvijezda serije uz koju su odrastale generacije bacio teške optužbe na račun Brada Pitta

17.01.2024 u 09:11

Bionic
Reading

Glumac Jason Priestley, kojeg se mnogi i dalje najradije sjećaju kao Brandona iz tinejdžerske serije 'Beverly Hills 90210', dijelio je s Bradom Pittom stan 1987. godine te se sada prisjetio tog razdoblja

Iako je riječ o davnim vremenima, glumac Jason Priestley odlučio je iskoristiti svojih novih pet minuta i postati glavna tema svih medija, no ne zahvaljujući svojem radu i novim filmovima, već priči o suživotu s Bradom Pittom. Njih dvojica su, s još jednim cimerom, dijelili stan 1987. godine, a o tome je sada odlučio progovoriti.

Trojica muškaraca dijelila su dvosobni stan u ne tako privlačnom dijelu Los Angelesa prije nego što su Pitt i Priestley otvorili vrata Hollywooda.

O tim danima raspričao se tijekom nedavnog gostovanja kod Kelly Ripe i Marka Consuelosa 54-godišnji Priestley, rekavši da je Pitt bio pristojan cimer, za razliku od drugog muškarca, koji je bio 'apsolutna katastrofa'.

SNIMLJENI U IZLASKU

Brad Pitt i Ines de Ramon u rijetkom zajedničkom pojavljivanju; glumac ne krije koliko je zaljubljen

Pogledaj galeriju

Publika je s oduševljenjem dočekala priče o njihovim mladenačkim nestašlucima, a ponajviše o nekonvencionalnoj igri koju su igrali. Naime Priestley se prisjetio natjecanja u kojem je poanta bila izdržati što duže bez tuširanja.

Danas se toga svega grozi, no u to im je vrijeme takvo natjecanje bilo i više nego zabavno, a, otkrio je, pobjednik u toj igri uvijek je bio - Pitt!