ostavila trajni pečat

Okupila se ekipa 'Uvoda u anatomiju', a Katherine Heigl se dotakla kontroveznog odlaska iz serije

16.01.2024 u 10:12

Uvod u anatomiju

Izvor: Profimedia / Autor: Frank Micelotta / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Na ovogodišnjim Emmyjima svjedočili smo brojnim dugoočekivanim susretima, a među njima je i onaj glumaca kultne serije 'Uvod u anatomiju'. Dodjela nagrada okupila je glavne zvijezde serije, a među njima se našla i Katherine Heigl, poznata kao glumica koja je često pravila drame na snimanjima

Serija 'Uvod u anatomiju' uvukla se pod kožu brojnim gledateljima, a sinoć smo svjedočili većem reunionu zvijezda koje su obilježile seriju koju toliko volimo. Na ovogodišnjim Emmyjima okupili su se Ellen Pompeo, Chandri Wilson (dr. Miranda Bailey), Justin Chambers (dr. Alex Karev), James Pickens Jr (dr. Richard Webber), a uz njih je ponosno stala i Katherine Heigl koja je seriju napustila 2010.

Heigl je seriju napustila 2010. godine nakon glasina o svađama na setu te neslaganja sa Shondom Rhimes, producenticom koja potpisuje ovu uspješnicu.

Upravo dolazak Heigl na pozornicu s ostatkom ekipe pokazuje da su razmirice sada iza njih, bar bi trebale biti...

'Kad je prva epizoda Grey's Anatomy emitirana u ožujku 2005., nisam sigurna je li Shonda Rhimes znala da je stvorila seriju koja će ostaviti trajni pečat na televiziji i stvoriti doživotna prijateljstva', rekla je Ellen Pompeo.

'I da, bilo je promjena tijekom godina', rekla je Heigl znakovito namignuvši kameri. 'Ali jedina konstanta je nevjerojatna baza obožavatelja.'

Heigl je 2007. osvojila Emmyja za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji zahvaljujući ulozi lijelnice Izzie Stevens u ovoh hit seriji, ali izazvala je žestoku reakciju sljedeće godine kada nije htjela biti nominirana za Emmyje jer je 'osjećala da joj naredne epizoda nisu dale dovoljno dobrog materijala'. Bio je to šok za industriju, budući da se prethodni pobjednici gotovo uvijek vraćaju u utrku za nominaciju. Heigl je na kraju napustila medicinsku dramsku seriju nakon šeste sezone, a nakon toga su godinama kružile glasine da je glumica 'drama queen' i teška za suradnju. Heigl, čini se, još uvijek nije oprostila nekim kolegama što nisu stali u njezinu obranu.

  • +18
Emmy 2024. Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / JC OLIVERA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FREDERIC J. BROWN / AFP / PROFIMEDIA

O tome da plavokosa glumica nije ostala u dobrim odnosima s kolegama sa seta svjedoči i činjenica da neke od kolega nije vidjela čak 15 godina, a svoju ljubav s malih ekrana Alexa Kareva nije kontaktirala 10 godina. Iako je rekla da su joj ti ljudi značili i dalje znače puno, gubitak kontakta ipak govori za sebe.

Međutim, govor je ipak obilježila velika obljetnica serije!

S nadolazećom 20. sezonom serije, 'Uvod u anatomiju' postala je najduža medicinska drama u udarnom terminu u povijesti televizije. Serija je tijekom godina osvojila čak 39 nominacija za Emmy, a s preko 400 epizoda i danas uveseljava obožavatelje unatoč brojnim promjenama tijekom godina.

'A to ne bi bilo moguće bez svih vas, stoga svim našim obožavateljima, i svima vama, hvala', zahvalile su se istaknute zvijezde serije.

  • +13
Emmy 2024. - dobitnici Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia