ZAVRŠIO U BOLNICI

Zvijezda hit serije 'Obitelj Soprano' oporavlja se od prometne nesreće

03.05.2020 u 22:07

Bionic
Reading

Glumac Joe Pantoliano, najpoznatiji po ulogama Ralpha Cifaretta iz televizijske serije 'Obitelj Soprano' i Cyphera iz filmske trilogije 'The Matrix', u petak je završio u bolnici zbog teže ozljede glave, nakon što je na njega naletio automobil

Holivudski glumac Joe Pantoliano, kojeg publika dandanas pamti po ulozi Ralpha Cifaretta iz kultne serije 'Obitelj Soprano', ozlijeđen je u prometnoj nesreći. Prema pisanju portala Page Six 68-godišnji glumac je šetao uz cestu kada je na njega naletio privatni automobil.

Zbog težih ozlijeda glave i prsnog koša glumac je odmah potražio liječničku pomoć. Odvezen je u bolnicu gdje je proveo jedan dan, nakon čega je pušten na kućnu njegu. Pantoliano se u svom domu oporavlja od prometne nesreće, a o svemu je izvijestio javnost putem svog Instagram profila.

'Joey se oporavlja od kuće. Ima tešku ozljedu glave i ozljede prsnog koša. Nekoliko dana će 'mračiti' na društvenim mrežama dok traje oporavak. Hvala vam za sve dobre želje i pozitivne vibracije. Neka dolaze! Čitat ćemo mu ih da mu pomognemo da se brzo izliječi!', stoji u objavi koju je očigledno napisao netko od Pantolianovih bližnjih, objavivši i fotografiju na kojoj se jasno vidi ožiljak na njegovoj glavi.

Prema riječima njegove supruge Nancy Sheppard koja je dala izjavu za TMZ Pantoliano je šetao svojim susjedstvom u Connecticutu s nekolicinom članova obitelji kada je na njega naletio Porsche kojeg je odgurnulo drugo vozilo.

Emmyjem nagrađeni glumac je od siline udarca odletio unatrag te udario glavom o drvenu ogradu. No, na svu sreću, Pantoliano je izvukao živu glavu.