ne skriva ponos

Zorica Kondža ima razloga za sreću: Oženila najstarijeg sina i pohvalila se fotografijom zabave

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Jedna od najvećih glazbenih dama više je puta izjavljivala kako su suprug Joško Banov i sinovi njezina najveća životna snaga. Jedan od njih, Toni Banov proteklog vikenda se vjenčao, a vijest je za tportal potvrdila razdragana mama i svekrva

Splitska pjevačica raskošna glasa objavila je tijekom vikenda kratko 'Oženija se Toni!' uz fotografiju na kojoj je i njezina kolegica Doris Dragović. Zorici Kondži odmah su počele stizati čestitke sa svih strana no neki su bili sumnjičavi radi li se o njezinom sinu. 'Je, hvala Bogu, još jedna gospođa Banov', potvrdila nam je.

'Budući da smo velike obitelji s jedne i s druge strane, morat ćemo smanjiti broj uzvanika. Nitko od nas ne bio volio da se vjenčanje odgađa. Ja ću osobno testirati sve uzvanike. (smijeh) Nadam se da će biti sve u redu, jer bit će ljeto, bit ćemo vani tako da ne bi trebalo biti nikakvih problema', najavila je pjevačka diva u svibnju. Rekla je da joj je snaha odlična, a da je ona još bolja svekrva te da što njezini sinovi izaberu, ona se s time slaže i voli koga oni vole.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Kad je riječ o braku, a ona ima jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, pjevačica je svojedobno rekla da smatra kako mladi danas ulaze u brak jer vole istu boju i glazbu, a da je ona godinama provjeravala je li njezin Joško onaj pravi. Osim Tonija, Zorica Kondža i Joško Banov imaju još dva sina Ivana i Luku.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!