raznježio svoje pratitelje

Zoran Šprajc o bezuvjetnoj ljubavi: 'Voljet će svog čovjeka čak i da je najveća p**da na svijetu'

31.01.2022 u 14:25

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljska zvijezda koji je nedavno najavio preokret u karijeri, više puta je pokazao svog najboljeg četveronožnog prijatelja, kujicu Belu. U zadnjoj objavi na društvenim mrežama pisao je o tome kako je veza čovjeka i njegovog kućnog ljubimca nešto posebno. Mnogi su se složili s njim

'Zanimljiva je veza čovjeka i kućnog ljubimca, ponekad se čini neprilično jaka i velika u odnosu na veze i odnose koje bi ljudi međusobno trebali imati. Netko je jednom rekao da je to zapravo jedina bezuvjetna ljubav. I ima smisla, toj ljubavi se predajemo i nju iskazujemo bez ikakvih emotivnih kalkulacija, u njoj smo slobodni i otvoreni kao rijetko kad s drugim ljudima', stoji na početku objave Zorana Šprajca kraj fotografije na kojoj pozira sa svojim psom. Prisjetio se i mačke koju je nekad imao.

'Nekim ljubimcima dajemo emocije bez očekivanja da će ih snažno uzvratiti ali kad nam daju i makar malo od sebe osjećamo kao da su nam dali sve (mačke), a s nekim drugima je posve obratno: voljet će svog čovjeka čak i da je najveća p**da na svijetu (pas)', smatra urednik i voditelj.

'Bela i ja se povremeno popnemo do jednog proplanka na Medvednici pa se sjetimo naše Bobe koju smo tu negdje zauvijek ostavili', završio je slavni RTL-ovac.

  • +2
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL