sve je iznenadio

Već je poznato tko će zamijeniti Zorana Šprajca u RTL Direktu

20.01.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana jedan od najpopularnijih hrvatskih voditelja izjavio je da u njegovom životu dolazi do promjena na poslovnom planu, da dolazi na red 'novi programski projekt koji bi trebao biti nešto potpuno drugačije u informativnom medijskom prostoru', što bi značilo da više neće voditi emisiju RTL Direkt. Evo što će biti dalje s njim i popularnom emisijom

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Zoran Šprajc će do daljnjega voditi RTL Direkt i paralelno pripremati novi projekt, a gledatelji će biti obaviješteni na vrijeme.

Nadalje, doznaju kako će novi projekt uređivati i voditi samo petkom i to baš u terminu RTL Direkta, pa taj dan gledatelji neće pratiti emisiju s nagrađivanom urednicom, novinarkom i voditeljicom Mojmirom Pastorčić koji je krenuo prije nekoliko mjeseci, a kojeg je radila isključivo ženska ekipa. Zasad na RTL-u ne planiraju uvođenje novog lica jer će emisiju od ponedjeljka do četvrtka voditi upravo Mojmira.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Podsjetimo, voditeljica je u doba lockdowna u Hrvatskoj, emisiju vodila i iz vlastitog doma u Zagrebu. Nedavno je odbila ponudu televizije UNA, ali je odbila njihovu ponudu.

'Ne napuštam emisiju koju uređujem i vodim, i koju smo pretvorili u jednu od najgledanijih i najprepoznatljivijih emisija u Hrvatskoj. Sama ga uređujem i vodim, i osjećam dovoljan pritisak i nervozu i bez ovih naklapanja o mom tobožnjem transferu', poručila je tada za RTL. Informativni, kasnovečernji magazin Mojmira radi od samih početaka.