vječni pozitivac

Prije nekoliko dana je obznanio da ga je zahvatio omikron, a sada Zoran Šprajc najavljuje: 'Uskoro za mene počinju novi izazovi!'

17.01.2022 u 11:03

Bionic
Reading

Urednik i voditelj informativne emisije RTL Direkt je prve dane 2022. godine odlučio iskoristiti za odmor i punjenje baterija. S obitelji je otputovao u Italiju na skijanje, a nakon povratka u Hrvatsku je obznanio da je u izolaciji te da ga je 'zahvatio' omikron

Zoran Šprajc oglasio se na društvenim mrežama i otkrio što je radio za vikend. Podijelio je dvije fotografije iz šetnje prirodom u sportskom izdanju, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac. Na fotografiji se vidi da se okušao u nordijskom hodanju kako bi se riješio viška kilograma od blagdana.

'Nakon mjesec dana dočekivanja Božića, Nove godine i života u izolaciji, skupilo se i nešto kilograma pa je vrijeme da se ozbiljnije uhvatim u koštac sa sobom i svojom kondicijom. Pogotovo jer za mene uskoro počinju novi izazovi za koje će trebati i mnogo dobre volje a dobre volje nema bez dobre forme. Budite mi fit i kvit!', poručio je slavni RTL-ovac.

Pratitelji su mu, očekivano, dali podršku u komentarima. Podsjetimo, Šprajc se nakon odmora nije pojavljivao na televizijskim ekranima, a na njegovo mjesto privremeno je zasjeo Ivan Vrdoljak. Kako su mnogi pitali zašto Šprajca nema i što mu se dogodilo, oglasio se na društvenoj mreži. Javio je da je deset dana proveo u izolaciji nakon što se zarazio omikron-varijantom koronavirusa.

'Značajan rast bijelih dlaka na licu, to je zasad jedina vidljiva posljedica omikrona i desetodnevne izolacije :) Doduše, tko zna bi li tako bilo da prije toga nije bilo dvije doze cjepiva, dnevna doza CBD ulja ili paste kao booster imuniteta i bar dvaput tjedno dvije doze kiselog kupusa s crvenom paprikom i bučinim uljem, mljac! Drugim riječima, koristite sva raspoloživa obrambena sredstva i sijeda brada nek vam bude jedina briga :) Živi i zdravi bili, vidimo se!', napisao je u toj objavi.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL