JOŠ JEDNOM TATA

Zoran Mamić s atraktivnom Senkom na proljeće će dobiti dijete

15.12.2019 u 13:17

Bionic
Reading

Nakon što je tportal prije nekoliko dana ekskluzivno doznao tko je ljepotica s kojom se Zoran Mamić sve češće pojavljuje u javnosti, RTL otkriva da će novopečeni par na proljeće dobit prinovu

Sportski direktor Dinama, Zoran Mamić na proljeće će po treći puta postati tata, doznaje RTL Exkluziv. Njegova nova djevojka Senka Mandić u drugom je stanju te bi krajem travnja trebala na svijet donijeti djevojčicu.

Atraktivnoj Senki to će biti prvo dijete, dok 48-godišnji Zoran iz prvog braka s Vanjom Horvat ima dvoje djece, sina Brunu i kćer Ninu koja mu je nedavno podarila i unuku.

Tportal je prije nešto više od tjedan dana ekskluzivno doznao da je samozatajna ljepotica s kojom se Zoran Mamić pojavljuje na tribinama i javnim događanjima Senka Mandić, dok su je određeni domaći mediji predstavljali kao Dariju Crnjaković, Zoranovu bivšu djevojku.

Na zatvorenom profilu na Facebooku Senke Mandić vidljivo je i kako je djevojka s kojom se posljednjih nekoliko mjeseci Mamić učestalo druži neko vrijeme živjela u Dubaiju te je u jednom francuskom restoranu bila zadužena za rezervacije gostiju. Zoran Mamić o privatnom životu ne govori, pa je tako bilo i ovoga puta kad smo kontaktirali s njim, kada nije želio komentirati svoj ljubavni status.

Zoran Mamić iza sebe ima dva braka - 17 godina proveo je s Vanjom Horvat, dok je s Anom Šikić bio u braku samo dvije godine.

  • +31
Božićni domjenak GNK Dinama u kavani Johann Franck Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX