PONOVNO ZALJUBLJEN?

Zoran Mamić u zanimljivom ženskom društvu pratio utakmicu na Maksimiru

30.07.2019 u 22:03

Bionic
Reading

O njegovoj vezi s manekenkom Dariom Crnjaković pisalo se proteklih mjeseci, a izgleda da je Zoran Mamić sreću ovoga puta ipak pronašao u fatalnoj crnki koja mu je pravila društvo na dinamovoj utakmici u Maksimiru

Protekle dvije godine u gradskim se kuloarima šuškalo da je Zoran Mamić u vezi s manekenkom Dariom Crnjaković, a onda se nedavno pročulo da je veza pukla. Svoj privatni život sportski direktor nogometnog kluba Dinamo nikada nije htio komentirati, pa je suzdržan ostao i u ovoj prilici.

No najnovije fotografije s tek održane utakmice na Maksimiru otkrile su da je Zoran ipak pronašao ljubav nakon razvoda od supruge Vanje Mamić, s kojom dijeli dvoje djece.

Zgodna i vidno mlađa crnka pravila mu je društvo u vip loži na maksimirskom stadionu, a iako je Mamić pokušao ostati suzdržan i hladan, široki osmijeh na djevojčinu licu otkrio je da uživaju u zajedničkom društvu.

Podsjetimo, Zoran Mamić s diplomiranom stomatologinjom i poduzetnicom Vanjom Horvat bio je u braku 17 godina, a razveli su se 2010. godine. Zgodna Vanja nakon razvoda je sreću pronašla u zagrljaju Mladena Vebera, bivšeg potpredsjednika Atlantic Grupe za Operativno poslovanje.

Vanja Mamić u Dubaiju Izvor: Društvene mreže / Autor: Vanja Mamić