VEĆ 19 GODINA

Znate li tko je Jackie Sandler? Evo što znamo o glumici i supruzi jednog od najpoznatijih komičara današnjice

17.06.2022 u 06:43

Bionic
Reading

U braku su od 2003. godine, a poznato je i to da su se Adam i Jackie Sandler upoznali četiri godine ranije na snimanju filma 'Tata od formata'. Ona je bivša manekenka koja je sreću također potražila u Hollywoodu, a sa slavnim suprugom majka je dviju djevojčica

Da ni kratko pojavljivanje u nekom filmu ne mora biti loše, pa čak i kada dobijete ulogu konobarice, pokazalo se u slučaju Jackie Titone. Upravo je ona bila konobarica u filmu 'Tata od formata' i njezin prolazak kroz kadar trajao je tek 20 sekundi, no bilo je to dovoljno da zaokupi pažnju komičara i glavne zvijezde filma Adama Sandlera, koji joj nije mogao odoljeti.

Zajedno su glumili u mnogim holivudskim blockbusterima, a ljubav između njih rodila se već te 1999. godine. Iako je ona počela graditi karijeru kao model, ubrzo se zaljubila u glumu i produciranje, a upravo zahvaljujući tome dobila je i životnog partnera.

Rođena 24. rujna 1974. godine u Coral Springsu na Floridi, Jackie se počela baviti manekenstvom još u srednjoj školi, radila je i u Brazilu, a televizijski debi doživjela je 1999., kada je glumila Sally u filmu 'Muški žigolo' Roba Schneidera.

Svoju vezu Jackie i Adam Sandler ozakonili su 22. lipnja 2003. godine na židovskoj ceremoniji, održanoj na imanju Dicka Clarka u Malibuu, odmah pored oceana, a kojoj je prisustvovalo oko 400 uzvanika, među kojima i Jennifer Aniston, Sharon Osbourne... Poseban gost na vjenčanju bio je Sandlerov pas Meatball te je za taj događaj nosio i crni smoking.

  • +13
Jackie Sandler Izvor: Profimedia / Autor: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Prvo dijete, djevojčicu Sadie, dobili su u svibnju 2006. godine, tri godine nakon vjenčanja, a vijest o njezinom rođenju objavio je sam Adam Sandler na svojoj internetskoj stranici: 'Dijete je zdravo! Žena je zdrava!' Mlađa Sunny rođena je u studenom 2008. godine, a obje su djevojčice imale priliku snimati s ocem neke od njegovih filmova, u kojima su imale manje uloge.

Koliko je zaljubljen u Jackie, otkrio je i na Instagramu, odavši joj počast povodom Majčinog dana: 'Sretan Majčin dan ovoj divnoj ženi uz koju mi je život zabavniji i slađi našim djevojčicama. Ti si naša stijena. Volim te zauvijek.'

A upravo je Jackie glavna kada je riječ o filmskim projektima supruga. Možda mu nije službeno savjetnica, no upravo ona daje mu najbolje savjete o tome koje bi uloge trebao prihvatiti, a koje ne.

'U svemu smo ovome zajedno. Razgovaramo o tome što ću raditi, a ona mi daje snagu i hrabrost da uskočim u svaki projekt', rekao je. Ona mu je rekla i da prihvati ulogu u filmu iz 2019. 'Uncut Gems', za koji je dobio i nagradu.

Vrlo vjerojatno imala je svoje prste i u odluci da Sandler prihvati ulogu u Netflixovu novom hitu 'Hustle'.

U privatnom životu dobra je prijateljica Jennifer Aniston, s kojom je Adam Sandler snimio mnoge filmove. Glumac je otkrio i da njegova supruga nije ljubomorna na njegovu 'filmsku aferu' s Aniston, dapače ohrabruje ga da pruži sve od sebe.