'MURDER MISTERY'

Dobitna kombinacija: Jennifer Aniston i Adam Sandler oborili sve rekorde gledanosti na Netflixu

19.06.2019 u 15:59

Bionic
Reading

Novi Netflixov film 'Murder Mystery', s Adamom Sandlerom i Jennifer Aniston, sniman prošle godine diljem Europe, prije nekoliko je dana ugledao svijetlo dana i srušio rekorde gledanosti tog streaming servisa

Prognozirali su im loš uspjeh, malu gledanost i nezainteresiranost publike, ali izgleda da su Adam Sandler i Jennifer Aniston napravili pravi spektakl na streaming servisu Netflix.

Iz medijskog diva pohvalili su se brojkama gledanosti u prvom vikendu od kada je film stavljen na platformu. '30,869,863 korisnika gledalo je protekli vikend film 'Murder Mystery'. Ovo su brojke za samo tri dana i možemo reći da je to najveći broj korisnika koji je pogledao neki film na Netflixu u samo jednom vikendu', objavili su na službenom Twitter profilu Netflixa.

Kasnije su pomno i obrazložili brojke rekavši da je u SAD-u i Kanadi sveukupan broj gledatelja bio 13,374,914 dok je u ostatku svijeta 17,494,949.

Ova urnebesna komedija s prepoznatljivim holivudski dvojcem u glavnim ulogama očito se pokazala kao sjajan recept. Aniston i Sandler glume supružnike koji nakon 15 godina braka odluče otići na zasluženi medeni mjesec, koji potom pođe po krivu te budu optuženi za ubojstvo na luksuznoj jahti.

Film 'Murder Mystery' Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix