to morate vidjeti

Znamo ga kao dobrog komičara, a sad je pokazao da ima još jedan talent

01.05.2020 u 08:55

Bionic
Reading

Naši poznati vrijeme u izolaciji vrijeme ubijaju na različite načine, a poznati Ivan Šarić i njegova zaručnica Korana Gvozdić ispunjavaju izazove koje im zadaju njihovi pratitelji na društvenim mrežama

Mnoge poznate dame morale su se u karanteni snalaziti kako znaju da bi održale ljepotu, a neke su bile hrabre pa su zamolile svoje muške polovice da im u tome pomognu. Jedan od beauty izazova uspješno je savladao i 35-godišnji Ivan Šarić. Komičaru su pratitelji na društvenim mrežama postavili izazov da našminka Koranu Gvozdić u smokey eyes stilu kojeg žene često biraju za posebne prigode i večernje izlaske kada žele istaknuti oči. Svoj 'tutorial' naravno je kasnije objavio na Instagramu.

Komičar je poput pravog profesionalca čak i puhao višak sjenila s kista, dobro se zabavljajući tijekom izazova, a razveselio je, sudeći po komentarima i svoje pratitelje. 'Huda Beauty preuzet ću ti prijestolje', našalio se Ivan Šarić 'zaprijetivši' jednoj od najpoznatijih vizažistica na svijetu. Bivša manekenka ne skriva koliko je ponosna na svog odabranika i njegov prvi vizažistički pothvat.

Podsjetimo, Korana i Ivan su u vezi od 2012. godine, a zaručili su se u kolovozu 2016. godine tijekom odmara na Zakintosu. Premda su javno izjavili kako planiraju vezu okruniti brakom, još ne znaju kad će to biti.

'Nismo se ništa dogovorili, što ne znači da ne planiramo, živimo svoj život, a on izgleda baš onako kako izgleda svaki pravi brak. Veselimo se svemu što nam nosi budućnost', izjavio je Ivan Šarić za tportal.