zajedno su jači

Znamo da Ana Gruica Uglešić redovito vježba, a sad znamo i tko joj pravi društvo

23.07.2021 u 11:48

Bionic
Reading

Tjelovježba, zdrava prehrana i sveukupna briga o vlastitom zdravlju dugogodišnji su 'moto' naše glumice i fitness trenerice. Kada ne igra na daskama koje život znače, Ana Gruica Uglešić, poznato je već svima - vrijeme provodi vježbajući, a rezultati istog su i više nego vidljivi

Ana Gruica Uglešić trenira cijeli život, a vrlo intenzivno od 2005. godine. To je jednostavno njezin životni stil. Nakon Akademije dramskih umjestnosti zavšila je i specijalistički studij Kineziologije. Dugo je, rekla je ranije, vježbala s kolegama, Ivom Perkušićem, Goranom Markovićem, kasnije i Slavkom Sobinom, a onda i sama.

'Nakon rođenja Marata imala sam tako jaku volju da sam se budila u šest ujutro i trenirala dok je on spavao, između dva podoja. Dođe nekad i do zamora materijala, jednostavno mi se ne da. Nekad dišpet ili osveta mogu biti dobar motiv, nekad želja za znanjem, nekad takmičenje s nekim tko je u boljoj formi, nekad pomicanje vlastitih granica, nekad samo onaj osjećaj biti fit. Bitno je znati ga pronaći', ispričala je za Story. Vježbala je i sa sestrom Petrom Gruicom, a najnovijim videom kojeg je pokazala na Instagram storyju otkrila je da joj sada društvo prati suprug Boran.

Supružnici Uglešić sredinom kolovoza proslavit će četiri godine veze, ali i tri godine otkad su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav. Podsjetimo, Ana je 2017. prekinula vezu s piscem i blogerom Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Marata Ivana. Boran i ona su se dugo poznavali. 'Meni su bile glupe te priče o ljudima koji se poznaju pa se zaljube. Uvijek sam se pitala: 'Kako? Ili ti se netko svidio pri upoznavanju ili nije.' Očigledno da život stalno dijeli lekcije', ispričala je svojedobno glumica.

  • +3
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL