malo o djetinjstvu

Nostalgična Ana Gruica Uglešić prisjetila se nekih prošlih dana: 'Mater je radila u kemijskoj kraj Brice, a ja sam brodila ovim kvartom, kao i sva dica moje generacije. Uličarka'

14.07.2021 u 17:01

Bionic
Reading

Splitska glumica i fitness instruktorica svakom svojom objavom na društvenim mrežama izazove oduševljenje svojih sljedbenika. Ovog puta svoj najnoviju je posvetila rodnom gradu Splitu, odnosno kvartu u kojem se rodila

Ana Gruica Uglešić nedavno se vratila s odmora na Maldivima. Zabljesnula je svojom pojavom i na Splitskom festivalu, a sve naravno bilježi i na Instagramu gdje je vrlo aktivna. S vremena na vrijeme prisjeti se i svojih nekadašnjih dana.

'Trstenik. Iako često spominjem moje Sitno Gornje, ja sam zapravo rođena i odrasla u ovom splitskom kvartu. U Dinke Šimunovića. Sliku mi je poslao prijatelj. Točno ga ovako pamtim iz djetinjstva. I iako u meni ima puno Mosora, ima bome puno i Trstenika. Mater je radila u kemijskoj kraj Brice, a ja sam brodila ovim kvartom, ko i sva dica moje generacije... Uličarka. Nostalgija', piše glumica pored stare crno bijele fotografije. O svom kvartu i djetinjstvu ranije je pričala i za Slobodnu Dalmaciju.

'U meni ima itekako satkane ulice iz onog vojnog kvarta na Trsteniku u kojem sam odrastala. Moji su roditelji domari u planinarskom domu Mosor već trideset godina i ta je planina, skupa s naša dva magarca, odškolovala i nas tri sestre. Sigurno se pod stare dane planiram vratiti u moje selo, među moje ljude, rodbinu, s pogledom na Split kao na dlanu, zdravom klimom i plodnom zemljom. Sve sam bliže spoznaji da su jednostavne stvari i odnosi najdragocjeniji', rekla je.

Dan ranije je otkrila da je protekle nedjelje bila kuma 5-mjesečnom Lorenzu, sinu Hajdukovca Marka Livaje i bivšoj manekenki Iris Rajčić. 'Krstili smo našeg malog Lorenza.Hvala mami, mojoj Irki i tati Marku Livaji što su me počastili tako važnom ulogom u Lorenzovom životu... Kao i kuma Matu. Uvijek ćemo biti tu. Jer tome kumovi i služe', napisala je Gruica Uglešić.