na instagramu

Ana Gruica Uglešić objavila fotografiju s odmora: 'Nikad mi lipše nije bilo u Dubrovniku nego ove godine'

03.05.2021 u 18:04

Bionic
Reading

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić kratki, ali slatki odmor provela je u jednom od najljepših gradova na našoj obali. Utiske iz Dubrovnika podijelila je s obožavateljima na Instagramu, a usput oduševila i odličnom modnom kombinacijom

Nekadašnja manekenka, a danas poznata splitska glumica, fitness trenerica i supruga splitskog psihijatra Borana Uglešića, topao i sunčani vikend iskoristila je za putovanje na sam jug Lijepe naše te je u prekrasnom Dubrovniku zasluženo 'napunila baterije'.

'Nikad mi lipše nije bilo u Dubrovniku nego ove godine. Puno dragih ljudi, prijatelja, poznanika, dobre spize, tradicije, umjetnosti, nekako sve lagano. Napunili baterije za svibanj. Do sljedećeg viđenja... Idemo dalje?!, napisala je lijepa Splićanka na svom Instagram profilu.

Na fotografiji je pozirala u ležernom izdanju, trapericama visokog struka, casual majici i nezaobilaznim bijelim tenisicama, a modnu kombinaciju, idealnu za slobodno vrijeme, začinila je dizajnerskom torbicom te maramom i sunčanim naočalama.