LIJEPA NOVINARKA

Što se krije iza suzdržanog osmijeha Mirte Šurjak?

06.03.2018 u 20:54

Bionic
Reading

Sportska novinarka HRT-a čestitala je putem svog Instagrama rođendan Ženskom nogometnom klubu Marjan, no iako je povod za objavu svečarski, osmijeh lijepe Mirte Šurjak pomalo je suzdržan

Mirta se ovih dana vratila s putovanja u Kinu, pa bi lako mogli pomisliti da bi uzrok suzdržanom osmijehu mogao biti povratak s ugodnih 15 stupnjeva Celzija u snijegom okovanu domovinu.

'Na svakom kraju svita za Hajduka iz Splita. Torca Hong Kong', prisjetila se Mirta voljenog nogometnog kluba i na Dalekom Istoku pozirajući u vrućim hlačicama i držeći pritom Hajdukov šal.

Zbog svoje srčanosti i ljubavi prema splitskom nogometnom klubu Mirta je postala jedan od simbola pristaša 'bijelih', a ljubav prema Splitu i nogometu ne krije ni kad je riječ o Ženskom nogometnom klubu Marjan.

Stoga je suzdržani osmijeh u čestitarskoj objavi još čudniji, no pažljivijom analizom Mirtinog osmijeha zaključili smo da je pravi razlog suzdržanosti spravica koja će poznatoj novinarki osigurati još ljepši osmijeh.

Happy Bday to @znkmarjan ⚽️⚽️❤️💙

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

Iako je često nasmijana, Mirta ovo pomagalo ne pokazuje često. Riječ je o aparatiću za zube koji je Mirti tek djelomično dopustio da razvuče svoje usne u prekrasan osmijeh.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić