NJOJ NIJE HLADNO

Mirta Šurjak u dalekoj Kini zavodi u vrućim hlačicama

22.02.2018 u 14:05

Bionic
Reading

Sportska novinarka Mirta Šurjak prije nekoliko je dana otputovala u daleki Hong Kong gdje je zbog visokih temperatura sada pokazala noge u vrućim traper hlačicama

I dok većina Hrvata muku muči sa snijegom koji je prekrio našu zemlju, splitska sportska novinarka Mirta Šurjak uživa u Kini na ugodnih 15 stupnjeva.

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

Zato je toplu zimsku garderobu zamijenila nešto oskudnijim krpicama i za šetnju Hong Kongom odjenula kratke traper hlačice koje su istaknule njezine duge vitke noge.

Da prati posljednje modne trendove pokazala je i ostatkom stajlinga, pa je uz vruće hlačice kombinirala dužu traper jaknu kakvu nose najveće svjetske trendseterice. Osim toga pohvalila se i trendi čizmama iznad koljena kao i Chloe sivom torbicom.

My chinese vacation...Hong Kong downtown

Objavu dijeli Mirta (@mirta.surjak1)

'Ajoj, u šopingu sam neracionalna. Moja mama kaže da bi 'potrošila i dotu svete Ane' - to vam je dalmatinska uzrečica, a dota je miraz. Kupujem isključivo impulzivno i ono što mi se svidi u trenutku, zbilja nemam plan. U posljednje vrijeme uglavnom kupujem preko interneta i stranice Mytheresa, jer imaju cipele broja 42, što me spašava', rekla je u posljednjem intervjuu za tportal zanosna Mirta te dodala da su njezina velika slabost torbe, a ne cipele kao kod većine žena.

  • +5
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL