34 godine ljubavi

Zimska idila: Kurt Russell svoju Goldie ne ispušta iz ruke

23.12.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Dugotrajni brakovi u Hollywoodu su prava rijetkost. Ne čudi stoga što svi žele znati tajnu veze između glumaca Goldie Hawn i Kurta Russella koja traje već više od tri desetljeća. U svom zimskom utočištu u planinskom gradiću Aspenu snimljeni su u bezbrižnom shoppingu, a da su zbilja par kakvom svatko teži, pokazuju i njihove najnovije zajedničke fotografije

U bajkovitom Aspenu imaju obiteljsku kuću pa je to njihova omiljena destinacija za blagdane. Zgodnu 72-godišnju Goldie Hawn odjevenu u traperice i pernatu jaknu s bogatim krznenim ovratnikom 66-godišnji Kurt Russell nije ispuštao iz ruku. Slavni par u sretnoj je vezi već 34 godine, što je za holivudske pojmove – prava vječnost.  

Omiljeni glumački par se upoznao na snimanju filma 'The One and Only, Genuine, Original Family Band' iz 1967. godine. Goldie je tada imala 21 godinu, a Kurt 16. Iako je glumica priznala da joj je bio simpatičan na prvi pogled, ništa se nije dogodilo zbog njihove velike razlike u godinama. Ljubav je procvjetala 15 godina kasnije, na snimanju filma 'Swing Shift', a traje sve do danas. Goldie i Kurt imaju sina Wyatta i nikad se nisu ženili, što je, kako sami kažu, tajna njihova uspjeha.

  • +6
Goldie Hawn i Kurt Russell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia