ONI SU NJEZINO BLAGO

Zgodna obitelj Batinić: Seke su lijepe, a brat je komad

10.11.2019 u 22:20

Bionic
Reading

Jedno od omiljenih televizijskih lica nerijetko pokazuje svoje najmilije, pa su tako njezini pratitelji na društvenim mrežama više puta imali priliku vidjeti 20-godišnju sestru Karlu koja je Marijanina preslika te 59-godišnju mamu, no brata nešto rjeđe. Marijana Batinić to je 'ispravila' zadnjom objavom

'Ko jaje jajetu. Ili?', pitala je Marijana Batinić svoje obožavatelje i prijatelje na sličnost s bratom Darkom s kojim pozira u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. Mnogi su komentirali kako su 'divni', 'prekrasni', a brat je čak dobio i bračnu ponudu. Inače, on je 12 godina mlađi od Marijane, dok je sestra Karla od nje mlađa 18 godina te su pravi voditeljičin ponos.

Marijana je i prije tri godine objavila fotografiju s bratom na kojoj pozira sa Karlom na njezinoj maturalnoj večeri. I tada je dobila mnoštvo oduševljenih komentara.

'Nisu previše tražili savjete jer sam ih ja dijelila šakom i kapom i kad je trebalo i kad nije trebalo. Tako je to sa starijim sestrama, prečesto sam znala preuzeti ulogu mame, što im baš i nije bilo drago. Znala sam biti preoštra prema njima. Sada su oboje stabilni odrasli ljudi i sve polako sjeda na svoje mjesto. Ponosna sam i na brata i na sestru', izjavila je ranije voditeljica za 24sata.