'CHALLENGERS'

Zendaya je otkrila od čije je reakcije na svoj novi film najviše strahovala

21.04.2024 u 16:30

Bionic
Reading

Zendaya koja u svom novom filmu 'Challengers' igra ulogu tenisačice Tashi Duncan, nekad perspektivne sportašice koja je postala trenerica, kaže kako se pribojavala reakcije proslavljene tenisačice Serene Willams na film

Zendaya (27) je otkrila je za ET da je teniska superzvijezda, 42, vidjela njezinu izvedbu Tashi Duncan, tenisačice koja je postala trenerica u filmu - i jako je zadovoljna.

'Rekla mi je: 'Znam da u filmu definitivno nisu bile prave teniske loptice. Ona to zna. A ona je najbolja od najboljih. Rekla je da je sve bilo sjajno s obzirom na to da nikad prije nisam igrala tenis', dodala je zvijezda 'Euforije' kroz smijeh.

Glumica je već ranije izjavila kako je bila jako nervozna budući da će Serena vidjeti njezine teniske vještine te se unaprijed ispričala sestrama Williams s kojima je u prijateljskim odnosima. Inače, ranije je za People Zendaya ispričala što ju je inspiriralo za njezinu ulogu u tom filmu redatelja Luce Guadagnina.

ZENDAYA

Duge noge u prvom planu: Svi govore o ovom izdanju nove ikone stila

Pogledaj galeriju

Budući da u filmu Zendaya prvi put glumi mamu rekla je da 'majkama u mom životu i oko mene' treba zahvaliti tu ulogu. Kako je objasnila, već ima prakse s brigom o djeci.

'Imam jako puno nećaka i nećakinja koji su kao moja 'posuđena' djeca. Zabavljam se s njima i potom ih vraćam njihovim roditeljima', našalila se Zendaya.

Zendaya glumi u romantičnoj sportskoj komediji zajedno s Mikeom Faistom i Joshom O'Connorom, a film prati troje tenisača i njihovu zanimljivu životnu priču.

Inače, redatelj Guadagnino je ispričao za Variety 2022. da je Zendaya zapravo provela otprilike tri mjeseca trenirajući s profesionalnim teniskim trenerom i bivšim igračem Bradom Gilbertom kako bi se pripremila za ulogu.

Film također ima nekoliko škakljivih scena, a Zendaya je talk showu Jimmy Kimmel Live ispričala da je njezina obitelj bila 'apsolutno' upozorena unaprijed na njih.