najljepša podrška

Jeleni Pajić suprug uputio nježne riječi nakon ispadanja iz HTV-ovog showa: 'Ljubavi, ti si top!'

21.04.2024 u 14:00

Bionic
Reading

Omiljena televizijska voditeljica i novinarka u novoj sezoni emisije 'Zvijezde pjevaju' pokazala je svoju scensku svestranost i zavidne vokalne sposobnosti snalazeći se u raznim glazbenim žanrovima. No četvrta epizoda tog popularnog pjevačkog natjecanja bila je za nju i njezinog mentora Vjeku Ključarića presudna za daljnje sudjelovanje u showu

Jelena Pajić Ćulibrk stekla je novo iskustvo i dobila je novi dio publike zahvaljujući svom šarmu i pjevačkoj sposobnosti, a odlazak iz emisije lakše joj je pao jer ima velku podršku svoje obitelji i supruga Petra Ćulibrka koji joj je na društvenoj mreži posvetio emotivnu objavu.

'Ljubav moja, nema smisla tražiti krivca, žaliti se na ispadanje i ne znam što drugo - ja sam ponosan na sve što ona radi pa tako i na ova 4 tjedna provedena u showu u kojem je toliko bila van svoje komfor zone, a opet pokazala da definitivno pripada samom vrhu konkurencije', napisao je na Facebooku i nastavio:

'Pjevala je sjajno, bila je super mega ultra simpatična - savršena. Ali budite bez brige, neće ona prestati pjevati, pogotovo uz mene doma koji ju obožavam slušati. Ljubavi, ti si top!', poručio je glazbenik. I mnogi pratitelji se slažu da je Jelena bila odlična u showu. 'Potpisujem da tvoja draga ženica pjeva top i očekujem neki vaš duet', 'Vas dvoje ste top', 'Baš ste cool', 'Jelka je zakon', pljušte pohvale sa svih strana.

  • +3
Jelena Pajić Ćulibrk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Sretna sam što i jedno i drugo znamo reći 'oprosti' kad nam se čini da smo pogriješili, trudimo se biti jako pažljivi jedno prema drugom, razmišljati da prilikom određenih odluka obavezno uvažimo mišljenje onog drugog. Veseli me to što se znamo baš fino smijati jedno s drugim, uživamo u zajedničkom društvu, podržavamo se oko svih svojih ideja – blesavih ili realnih. Prošli smo štošta i on i ja privatno pa jako cijenimo ovo što imamo zajedno', rekla je Jelena nedavno za tportal.