Jane Seymour

Zavide joj i mlađe kolegice: 'Žena vrač' i u 67. godini života izgleda fantastično

26.01.2018 u 18:57

Bionic
Reading

Bila je Bondova djevojka, potom 'žena vrač', a i danas, toliko godina kasnije, Jane Seymour na njezinu izgledu zavide i upola mlađe kolegice. Osim dobrih gena, za njezinu su figuru zaslužni i redoviti odlasci na fitness, ali i mnogobrojni beauty tretmani, kojima je vjerna godinama

Najpoznatija kao 'žena vrač', iz serije 'Dr. Quinn, žena vrač', Jane Seymour i u 66. godini života izgleda fantastično, a sada je otkrila i svoje male tajne zbog kojih ima liniju na kojoj joj zavidi mnoge i puno mlađe žene.

Iza nje su četiri braka, i isto toliko djece, a izgledom se i nije puno mijenjala otkako je 1973. godine utjelovila Bondovu djevojku i s Rogerom Mooreom snimila  'Živi i pusti umrijeti'.

  • +3
Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koja je tajna? Recimo samo da se redovito bavi fitnessom, koji je u drugi plan stavio aerobik kojim se godinama bavila, ali i odlazi na mnogobrojne beauty tretmani.

Pilatesom se bavila još u doba kada on još nije bio popularan: 'Bila sam među prvima koje su krenule na sate pilatesa, zajedno s Joan Collins, Natalie Wood i Charlijevim anđelicama.' No, osim vjerojatno gena, njezinom izgledu nisu odmogli ni naporni sati plesa, budući da se u mladosti bavila profesionalno plesom.

  • +4
Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovih dana angažirana je na novom projektu Pop TV-a, pod nazivom 'Let'S Get Physical', gdje oživljava zaluđenost aerobikom 80-ih godina, a cijeli projekt ju oduševljava.