legendarna glumica

Ima 66 godina, a izgleda kao u danima najveće slave

23.10.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Najpoznatija kao 'Žena vrač' u nekadašnjoj hit-seriji, 66-godišnja glumica Jane Seymour sve je zadivila izgledom na glamuroznoj humanitarnoj večeri

Nekadašnja Bondova djevojka i zvijezda serije 'Dr. Quinn, žena vrač' uveličala je humanitarnu večeru fondacije Open Hearts pojavom u presijavajućoj pastelnoplavoj haljini koja joj je posebno laskala liniji.

Dugu kosu, koja je s godinama postala njezin zaštitni znak, predstavila je u valovitom izdanju, a gotovo neprimjetnim make-upom naglasila je prirodnu ljepotu. Poznata kao velika ljubiteljica nakita kad je riječ o kreiranju svečanih izdanja, 66-godišnja Jane Seymour i novi stajling naglasila je upečatljivim primjercima nakita poput blještave ogrlice, prstenja i naušnica.

Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne želim raditi nikakve estetske zahvate ili koristiti filere, želim starjeti dostojanstveno. Probala sam botoks, ali nije mi se svidjelo. Vidjelo se na mom licu, a sigurno su mogli vidjeti i drugi. Također, ne volim kada se jasno vidi da je netko povećao usne', svojedobno je izjavila slavna doktorica Quinn.

  • +4
Jane Seymour Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia