UVIJEK ZABAVAN

Željko Pervan: 'Kosa mi je narasla kao uinat. Kad se pogledam u ogledalo, umalo ne pobjegnem. Ionako sam ružan i prije bio, a sada je sve ispotencirano, glava je velika'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Jedan od najpopularnijih hrvatski i regionalnih televizijskih i stand-up komičara dane izolacije provodi u zagrebačkom domu sa svojom obitelji. Željko Pervan otkrio je kako mu pada vrijeme karantene i što će napraviti kad pandemija prođe

Željku Pervanu dani su ispunjeni gledanjem televizije, surfanjem po internetu, čitanjem vijesti, a ispričao je i da sada sluša svoju suprugu Dariju.

'Ona koristi ovo vrijeme da mi spočita sve što sam pogriješio, a 31 godinu smo u braku. Od prvog dana sve zna, ja samo klimam glavom. Srećom, imamo kuću iznad stadiona Maksimir, s lijepim vrtom, pa na balkon. Nismo baš u stanu bez balkona kao na Alipašinom Polju, da izludiš', izjavio je za Avaz.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Nedostaje mu posao, a izolacija mu je dobrodošla.

'Ovo prisilno ostajanje u kući me riješilo nekog društva kojeg se nisam imao snage sam riješiti. Nisam imao snage reći: 'Ajde, čovječe, pusti me, i ti i pivo i alkohol, ne mogu to izdržati'. Sada me je to odvojilo od takvih ljudi, možda postoji jedan ili dvojica koji mi nedostaju. Vidiš da su viška svi, da trošiš sate koji su dragocjeni, koje je Bog dao da živiš, a ti razgovaraš o glupostima', ističe komičar.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Ljudi su, smatra postali dekadentni, bezbožni. 'Počeli smo uništavati sve oko sebe i ispred sebe, ne misliti na druge. Strašno. Zlatno tele, novac, uspjeh, imanje, Golf 7 sa širokim gumama. Nema kraja, ljudska duša je bezdan od zahtjeva', tvrdi. Pandemija koronavirusa je poručuje, poruka prirode.

'Sada bismo dali sve da odemo do svoje kućice u Istri. Što i planiramo. Nedostaju ti neke stvari koje su se prije podrazumijevale. Kao kad se razboliš. Ali, neće tako biti vječno. To je kazna, priroda je rekla: 'Ajde, ljudi, malo ohanite', napominje Željko Pervan.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Izlazi samo do trgovine.

'Imam masketinu neku koju neka bogata gospođa pravi i dijeli badave okolo. U inat ovima što su digli cijene maskama. Prisloni te maske uz ogradu i možeš uzeti. Čudna žena neka, ja ne znam šta je to. To je neprilično. Rekao sam joj kad sam išao po maske: 'Gospođo moja, vas će uhapsiti'. Ovaj svijet je napravljen za horor, a ne za dobre, dobri uvijek nadrapaju', ispričao je. Već se pripremio na to što će raditi kad prođe pandemija.

'Prvo pranje automobila, ne mogu ga vidjeti onako prljavog, nisam navikao na to. Onda frizura, tako mi je kosa narasla kao uinat. Kad se pogledam u ogledalo, umalo ne pobjegnem. Odvratno, ogromna kosa. Ionako sam baš ružan i prije bio, a sada je sve ispotencirano, glava je velika. Visok sam 170 centimetara, a glava je 190 centimetara. Sada je još kosa narasla pa izgleda kao da samo glava hoda po kući', našalio se popularni komičar.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Posljednjih dana na internetu je hit isječak iz jedne epizode njegove 'Večernje škole' u kojem se spominje da će nam 'na vrata uskoro pokucati virus mutant' iz Kine. 'I tako će doć do mutacije tih virusa, pa ćeš vidjet virus mutant kad ti pokuca na vrata: “dobar dan, dobar dan. – Izvolite”! Misliš da su Jehovini svjedoci, ono virus mutant', izgovorio je 2007. godine. Njegovi najstariji 'štosevi' očito funkcioniraju jednako dobro danas kao i nekad.

Izvor: Društvene mreže

Pravilno pranje ruku

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!