nova pjesma

Željko Krušlin Kruška poručuje 'Moram biti pametan'

20.11.2023 u 17:27

Bionic
Reading

'Bolje sve izgubiti nego nikada ne ljubiti' snažna je poruka nove pjesma popularnog glazbenika pod nazivom 'Moram biti pametan'

Njegova vječna tema, ljubav, i ovdje je našla čvrsto uporište s naglaskom da je ona vrijedna svakog uloženog osjećaja i proživljenog trenutka bez obzira na konačan ishod. Ljubav kao univerzalna tema koja se pojavljuje u svim kulturama i vremenima u Kruškinoj se poeziji prepoznaje kao univerzalnost, slavi moć riječi i sposobnost da pjesma stvori ljepotu i poveže ljude, stoji u priopćenju.

'Leo Škaro je napravio briljantan aranžman uvažavajući moj glazbeni rukopis. Igor Ilić je snimio još jedan prekrasan spot uspijevajući kao i uvijek pretočiti moje najvažnije emocije u pokretne slike', rekao je Kruška.

Renea Kurka i Franjo Baltić čine predivan mladi par koji utjelovljuje ljubav u pratećem spotu koji je ovoga listopada sniman na više zagrebačkih lokacija. Renea očaravajućim izgledom i iznimnom glumačkom snagom prenosi širok spektar emocija, od sreće do tuge, dok je Franjo karizmatičan i šarmantan mladić koji zrači prisustvom.  

'Oboje su u spotu 'Moram biti pametan' unijeli puno strasti, prenoseći osjećaje gledateljima na način koji potiče na razmišljanje o vlastitim iskustvima ljubavi, gubitka i traženja sreće. Njihova veza je duboka i autentična, podsjećajući nas na snagu i nježnost ljubavi. Njihova sposobnost da se suoče s izazovima i rastu zajedno čini ih uzorom za ljude koji žele razumjeti što znači istinska povezanost. Njihova priča potiče nas na razmišljanje o važnosti međusobnog poštovanja, podrške i razumijevanja u ljubavi te nas podsjeća na snagu koju ljubav može donijeti u našem životu. Njihova međusobna interakcija stvara neprocjenjivu kemiju na ekranu, čineći ovaj spot nezaboravnim iskustvom za sve koji ga gledaju. Zahvaljujem mojim suradnicima koji su obavili izvanredan posao na realizaciji ove pjesme', istaknuo je Kruška.