SVE ZA REPKU

Zbog utakmice su 'potegli' iz Splita: Željko i Fani Kerum s djecom navijali u Osijeku

12.10.2023 u 22:25

Bionic
Reading

Na utakmicu Hrvatske i Turske, koja se večeras igra u osječkoj Opus Areni, iz Splita je stigao i bivši gradonačelnik Željko Kerum sa suprugom Fani, ali i s djecom

Fotograf Cropixa na tribinama osječke Opus Arene večeras je snimio i svima dobro poznatu splitsku obitelj. Bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum u Osijek je stigao sa suprugom Fani, ali i s njihovom djecom, no, ako je suditi po izrazu na njegovom licu, i nije bio pretjerano dobro raspoložen.

Odjeven u prugastu košulju i sa crvenom šiltericom na glavi, Kerum je sjedio pored sina, dok je pored kćeri sjedila Fani, koja je ispod tamnog sakoa imala prepoznatljivi kockasti dres.

Željko Kerum s obitelji na utakmici Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

I Fani je ozbiljna lica promatrala kćer kako svojim mobitelom snima nogometaše na terenu, a mnogima je za oko zapela njezina dizajnerska torbica, koju je držala u krilu.

Riječ je o popularnoj Dior Saddle torbica, čija se cijena kreće oko 4000 eura.

NAVIJALO SE I U OSIJEKU

Modno usklađeni Mirela i Darijo Srna došli podržati našu reprezentaciju

Pogledaj galeriju

Inače, Kerum i njegova obitelj rado odlaze na utakmice naše reprezentacije, te su naše dečke bodrili i na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, odakle se Hrvatska vratila s broncom oko vrata.

UOČI UTAKMICE

Indira zagrijala atmosferu u Osijeku: U dresu Marija Pašalića pjevala na tribinama

Pogledaj galeriju