ODGOĐEN FESTIVAL

Zbog globalne pandemije: Ništa od Ultre u Splitu i ove godine

26.06.2021 u 16:47

Bionic
Reading

Iako su se mnogi nadali kako će se ovoga ljeta popularni glazbeni festival Ultra ipak održati, organizatori su objavili kako je odgođen

Ultra je i službeno otkazana! Nakon što je otkazano izdanje festivala u Miamiju, sumnjalo se da će se isto dogoditi i u Hrvatskoj, a danas je to i objavljeno na društvenim mrežama.

'Dragi Ultranauti, ova godina svima nam je bila teška, ali se čini kako je svijet na putu oporavka, što uključuje i Ultrinu državu domaćina Hrvatsku u kojoj smo ustrajno pokušali dobiti dozvolu za održavanje Ultre 2021. Nažalost, zbog aktualnih vladinih mjera protiv virusa COVID-19, posebice onih vezanih uz masovna okupljanja, 8. izdanje Ultra Europe odgođeno je za 8., 9. i 10. srpnja 2022. godine', stoji na Instagram profilu Ultra Europe.

Objavili su i kako će onima koji su kupili svoje karte one vrijediti i sljedeće godine, ali i da mogu zatražiti povratak novaca. Mnogi su se odmah zapitali što će se dogoditi s povratom novaca za karte iz 2020. godine.

Vijest o otkazivanju dokazi svega dva tjedna prije najavljenog početka festivala što je dodatno izazvalo razočaranje i brojne ljutite komentare.

Kao i prošlogodišnji festival Ultra je otkazana zbog pandemije, a svi koji su kupili karte moći će dobiti povrat novaca, poručili su organizatori.

Podsjetimo, posljednje izdanje Ultre, festivala elektronske glazbe održalo se prije dvije godine na kojem se okupio velik broj fanova iz cijele Europe, ali i šire.