nostalgija ga često lupa

Zavodnik kakvog još niste vidjeli: Mate Janković izvukao novu fotku iz svojih nekadašnjih dana

24.02.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Već je mnogima poznato da jedan od najpoznatijih domaćih chefova ima najzanimljivije, najzabavnije profile na društvenim mrežama gdje nikoga ne štedi u svojim objavama, a ponajmanje sam sebe. Isto tako se zna i da voli kopati po starim albumima te da voli svoje brojne obožavatelj(ic)e počastiti uvidom u svoj nekadašnji izgled. Ponovo se s njima prisjetio kako je izgledao kao dječak

Slavni chef kojeg mnogi smatraju jednim od najzgodnijih domaćih kuhara, pokazao je ranije kakav je imidž furao u tinejdžerskim danima, a sad se još jednom vratio i nešto 'dublje' u prošlost. Na fotografijama koje je objavio na Instagram storyju Mate Janković pozira s naočalama, a ozbiljan izraz lica nešto je na što pratitelji poznatog šaljivdžije nikako nisu navikli.

Tu je i crno bijela fotografija iz 1978. godine koju su njegovi fanovi već imali priliku vidjeti, a koja se nalazi u jednom od dokumenta iz školskih dana.

'Sve naše memorije okusa dolaze iz ranog djetinjstva. Sve što radimo u toj najranijoj fazi života, što nas uče roditelji, nosimo kroz cijeli život', svojedobno je izjavio poznati chef za RTL. On se kulinarstvom se počeo baviti sasvim slučajno, kada je na nagovor kućnog prijatelja svojih roditelja, inače profesionalnog kuhara, upisao Školu za kuhare. Brusio je zanat kod brojnih eminentnih chefova u prestižnim hotelima i restoranima diljem svijeta, a njegove kulinarske danas su nadaleko poznate kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

  • +4
Mate Janković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL