stigla iz francuske

Zaručnica našeg nogometaša uživa u Zagrebu i to u društvu osoba koje su 'njezin svijet'

07.05.2021 u 15:12

Bionic
Reading

Životna partnerica našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara, 29-godišnja Adriana Đurđević gušta u trudničkim danima, a iz Marseillea, gdje živi s nogometašem, doputovala je u Zagreb i druži se sa svojom obitelji

Adriana Đurđević proživljava najljepše dane u svom života, budući da s Dujom Ćaletom-Carom očekuje njihovo prvo dijete. Ranije je za medije izjavljivala da se najviše veseli ulozi supruge i majke jer smatra da nema ništa ljepše od toga. Ona i nogometni reprezentativac detalje svoje veze čuvaju od javnosti, pa se o okolnostima njihova upoznavanja zna tek da se dogodilo slučajno i to u Zagrebu.

Upravo u tom gradu trenutno i boravi, a osim što nastavlja pokazivati svoje trendi krpice, Dubrovkinja se pohvalila fotografijama na kojima pozira s mamom i sestrom Antonelom. Sa sestrom se fotografirala u kućnom ogrtaču, a s mamom su obje sestre pozirale u šetnji gradom. Tu je fotografiju Adriana komentirala sa 'moj svijet'.

Inače, Antonelu je javnost upoznala kada je hrvatska reprezentacija osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. S Adrianom je srčano navijala prateći utakmice s tribina.