ADRIANA ĐURĐEVIĆ

Zaručnica Duje Ćaleta-Cara pohvalila se trudničkim trbuščićem: 'Tvoje srce kuca zbog naše ljubavi'

14.04.2021 u 16:50

Bionic
Reading

Da će uskoro uživati u čarima roditeljstva, nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova zaručnica Adriana Đurđević potvrdili su ranije za domaći časopis, a zajedničkim fotografijama na kojima se vidi njezin trudnički trbuščić, pohvalila se u srijedu na društvenim mrežama i mlada pravnica

'Tvoje srce kuca zbog naše ljubavi, a naša ljubav postaje jača zbog tebe', napisala je Adriana na Instagramu uz dvije fotografije na kojima s jasno vidljivim trbuščićem pozira sa svojim voljenim.

Brojnim čestitkama na dolasku prinove pridružile su se i mnoge poznate osobe, kao i neki bivši i trenutni suigrači budućeg tate. Naš nogometni reprezentativac, koji od osvajanja srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. igra za Olympique iz Marseillea, nije mogao sakriti ponos pozirajući sa svojom voljenom.

Kako su ekskluzivno potvrdili za Story, Adriana je ušla u drugo tromjesječje trudnoće, pa će ova godina ostati zapamćena po velikim događajima u njihovom zajedničkom životu.

'Osjećam se jako dobro, u drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drukčije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe', rekla je trudnica za Story.

  • +2
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Veliki događaj koji je prethodio najavi da će se proširiti za jednog člana bila je vijest da su se Duje i Adriana zaručili, koju je lijepa pravnica otkrila 1. ožujka na svom Instagramu, podijelivši fotografije skupocjenog zaručničkog prstena.

'Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikada ne prestaje', citirala je Adriana hvalospjev ljubavi iz Prve poslanice Korinćanima apostola Pavla i dodala: 'You will Forever be my Always'.