u raznim izdanjima

Donedavno se nije znalo da je u drugom stanju, a sad zaručnica našeg nogometaša ponosno pokazuje fotografije trudničkog trbuščića

19.04.2021 u 17:02

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Nogometaš Duje Ćaleta-Car i njegova zaručnica, pravnica Adriana Đurđević obznanili su javnosti da čekaju svoje prvo dijete. Znaju i spol djeteta, no zasad ga žele zadržati za sebe, a nedavno su pale i zaruke nakon četiri godine ljubavi

Do potvrde sretnih vijesti Adriana Đurđević je objavljivala fotografije na kojima se ne vidi trbuščić, no sada ga atraktivna Dubrovkinja više ne želi skrivati. U drugom tromjesečju trudnoće i bajkovitoj francuskoj kulisi proživljava najsretnije životne trenutke.

Tijekom vikenda objavila je fotografiju na kojoj ga nježno grli uživajući u sunčanom danu. 'Blagoslovljena sam', opisala je kratko jednu od fotografija na kojoj u ružičastoj kombinaciji (tuniku i šešir je uparila s bijelim sakoom, i tenisicama). Dujina zaručnica je pozirala u Marseilleu, gdje živi s nogometašem koji ondje igra nogomet za istoimeni klub.

U ponedjeljak je Adriana Đurđević objavila nove fotografije na kojima se pokazala u dugoj, lepršavoj zelenoj haljini sa cvjetnim uzorkom. Kad su je jednom upitali da opiše svoj modni stil, izjavila je da je drukčiji i neobičan te da ne voli copy/paste. Njezin se stil može opisati kao damski, elegantan, a ormar joj obiluje trendi komadima iz popularnih high street trgovina.