simpatična objava

Zapela na letu: Zrinka Cvitešić se javila s puta za London

26.05.2023 u 14:18

Bionic
Reading

Naša glumica nedavno se vratila iz Andaluzije, a sad se vraća na snimanje seriji 'The Power' u kojoj glumi lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije za koju je rekla da joj je najzahtjevnija uloga u životu

I dok je njezin dragi, Niko Kranjčar u Slavoniji na Panonskom festivalu knjige gdje je održana promocija knjige 'Cico tak imam te rad' o legendi legendarni Zlatku Kranjčaru, Zrinka Cvitešić je pakirala kofere za odlazak iz Hrvatske.

Prijateljima i fanovima se javila na društvenim mrežama. 'Kad imaš premium kartu i čekaš u tunelu da uđeš u avion, a ti si jedini koji ne stoji u redu', opisala je fotografije na kojima ju se može vidjeti kako dobro raspoložena sjedi na podu u zračnoj luci.

Zrinka je nedavno, nekoliko dana boravila u Budimpešti na kazališnoj olimpijadi gdje se sa svojim predstavama natječe 58 zemalja. Odradila je predstavu 'Kad svijeće dogore' u režiji Branka Ivande, a nakon toga je kratko boravila u Andaluziji. Prije toga je odvodila operni koncert u zagrebačkom HNK-u, a briljirala je i u voditeljskoj ulozi na ovogodišnjoj dodjeli Porina.

  • +4
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL