NIŠTA BEZ KORZETA

Zrinka Cvitešić na Porin stigla u stajlingu dostojnom oskarovskog crvenog tepiha

29.04.2023 u 08:44

Bionic
Reading

Glumica Zrinka Cvitešić sinoć se našla u voditeljskoj ulozi na ovogodišnjoj dodjeli Porina, a na pozornici joj se pridružio pjevač Marko Tolja. Svojim izgledom Zrinka Cvitešić još je jednom pokazala da je za nju Hollywood iduća stanica

Još jedna dodjela Porina je iza nas, nagrade su podijeljene, a sada se još jedino može pričati o razno raznim modnim kombinacijama koje su nosili uzvanici, prezenteri, voditelji i glazbenici. Nama je za oko zapela glumica Zrinka Cvitešić, koja je još jednom izgledala odlično u bajkovitoj kombinaciji dostojnoj oskarovskog crvenog tepiha.

Za dodjelu Porina, Zrinka je ponovno isfurala korzet, u kojem se pojavila na premijeri serije Amazon Primea 'The Power' u Londonu, u kojoj glumi s Toni Collette.

Tamo se pojavila u seksepilnom izdanju s potpisom domaće dizajnerice Matije Vuice, s kojom već godinama surađuje i više nego uspješno. Tada je crnim hlačama visokog struka pridružila zavodljivi, korzetni bod u bež boji, a ovoga puta taj je taj bodi isfurala sa suknjom od tila s volanima u istoj boji.

crveni tepih

Glamurozni stajlinzi: Pogledajte tko je sve stigao na 30. dodjelu Porina

Pogledaj galeriju

Struk je dodatno naglasila širokim crnim remenom s velikom kopčom, a jedino oko čega je morala paziti je da joj netko ne stane na suknju koja se, poput vjenčanog vela, vukla za njom po podu.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Lijepa Zrinka sve je zaokružila podignutom kosom od vrata, pustivši tek da nekoliko prednjih pramenova pada niz lice, a sjajno se uklopio i crveni ruž.