U matičnom kazalištu

Zrinka Cvitešić u zanimljivoj kreaciji vodila operni koncert

03.05.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Naša, a svjetski poznata glumica prije nekoliko dana odradila je ovogodišnju dodjelu Porina, a sad su je ponovo angažirali da vodi svečani koncert

Zrinka Cvitešić je u utorak navečer vodila operni gala koncert koji se održao u suradnji Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i Zagrebačke filharmonije za Hrvatski glazbeni zavod.

Bila je u paru s Igorom Kovačem, a pažnju je i ovog puta privukla posebnom kreacijom (kakve su se nekad nosile). Odjenula je crno odijelo sa sakoom s naglašenim ramenima. Ispod sakoa je odjenula bluzu s bogatim, bijelim ovratnikom i krajevima na rukavima od tila, što je kreacija Matije Vuice.

Za til se naša glumica odlučila i na vođenju Porina kad je izgledala fantastično u bajkovitoj kombinaciji dostojnoj oskarovskog crvenog tepiha.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Zrinka rado nosi odijela, a ona joj savršeno pristaju. Ranije je objasnila odakle se javila ljubav prema odijelima i rekla da je sve 'krenulo iz praktičnih razloga' jer dosta putuje i stalno je po eventima. Našalila se tada da je to 'možda i 'neka njezina osobna promjena zbog ulaska u četrdesete'.

uživali su

[FOTO] Osmijesi govore sve: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar pojavili se na premijeri predstave u Varaždinu

Pogledaj galeriju