kakav look

Zrinka Cvitešić iznenadila priznanjem na što je sve pristala zbog uloge Tatiane

05.05.2023 u 10:23

Bionic
Reading

Zadnjih dana naša glumica svjetske slave dokazala je svoju svestranost u ulozi voditeljice na dva glazbena događanja, a sad se se pokazala u svojoj zadnjoj, glumačkoj, onoj u seriji Amazon Prime Videa 'Moć' (The Power)

Zrinka Cvitešić je priznala je da joj je lik Tatiane Moskalev (bivše gimnastičarke koja je postala supruga moldavskog diktatora Viktora Moskaleva) u seriji 'Moć' bio najzahtjevnija uloga do sada. Nije joj nimalo nije nalik pa je četiri mjeseca prije početka snimanja morala u teretanu, a u seriji s može vidjeti koliko se naša fizički transformirala.

Natapirana plava kosa i upečatljiva šminka pretvorile su je u pravu, beskrupuloznu zlicu, a glumica je obavila novu fotografiju sa seta s kojom je najavila novu, osmu epizodu serije.

'Prava svrha svake nove uloge koju preuzmem je napraviti još jedan mali korak dalje u svoj unutarnji skriveni svijet, skriven čak i od mene same. I pokušati otkriti novi sloj. S Tatjanom sam snimila mnoge. Jedna od njih je snimanje selfiea, nešto što mi se ne sviđa i ne osjećam se ugodno. Zbog Tatjanine savršenosti u svakom pogledu, svakom koraku i svakoj situaciji, dopustila sam joj da napravi selfie prije svake scene. Ova je bila prije 'scene seksa', opisala je glumica fotografiju na kojem je možemo vidjeti u vamp izdanju.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

'Moram reći i kako mi je bilo najteže skrivati emocije, biti hladna i zla. Tatiana je na mnoge načine potpuno drugačija od likova koje sam do sada igrala u karijeri', izjavila je glumica nedavno u intervjuu koji nam je ustupio Prime Video. Rekla je i da joj je dnevni raspored dok je snimala 'Moć' bio jako intenzivan. 'Teško je i bilo i stalno suzdržavanje od toga da budem poput same sebe. No najveći izazov bilo je održavanje visoke razine kvalitete koju je ovaj tim tražio od samog početka. Svi su radili izvrstan posao', smatra Zrinka.

uživali su

[FOTO] Osmijesi govore sve: Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar pojavili se na premijeri predstave u Varaždinu

Pogledaj galeriju