BARBARA KOLAR I DUŠKO ĆURLIĆ:

'Žao nam je što je Miro Ungar ispao'

15.11.2011 u 10:55

Bionic
Reading

Voditelji popularnog TV showa 'Ples sa zvijezdama', Barbara Kolar i Duško Ćurlić, dobro su raspoloženi napravili intervju jedno s drugim odgovarajući na pitanja u svom stilu, prilično neozbiljno

Voditelji popularnog showa 'Ples sa zvijezdama' Barbara Kolar i Duško Ćurlić već šestu sezonu za redom u subotnjim emisijama uživo svojim duhovitim dijalozima i najavama zabavljaju brojne gledatelje.

Za časopis Extra napravili su intervju jedno s drugim. Barbara je u njemu o sebi otkrila da nikada ne bi mogla raditi u informativnom programu, jer to ne želi, dok Duško vjeruje da on ne bi mogao izdržati vodeći vijesti jer bi 'umro od smijeha i počeo se šaliti na račun svih'.

Barbara je kazala i da je oduvijek željela studirati veterinu, ali je na fakultetu shvatila da to ne izgleda u praksi onako kako je zamislila. 'Recimo upoznala sam ženu koja je radila u hladnjači i imala još samo dva prsta na nogama jer su joj se smrzli ostali. To nije bilo motivirajuće. Postojala je opcija da ostanem raditi na faksu, ali ni to mi nije bilo privlačno. Ali komuniciram ja s mnogim i zmijama i svinjama i tako...', kazala je Barbara.

Premda se vrlo rijetko izjašnjavaju oko eventualnih favorita u emisijama koje vode, Barbara i Duško ovaj put nisu mogli sakriti žaljenje zbog ispadanja Mire Ungara. 'Nemam favorita, iako moram priznati da mi je nizmjerno žao što je ispao Miro Ungar. Stvarno je sjajno otplesao', priznala je voditeljica, a Duško je bio još otvoreniji:

'Ja ću priznati - Miro Ungar je bio moj favorit. Iako su neki mediji prenijeli da sam ga ružno komentirao kada sam ga pitao kako mu je nastupati na televiziji u boji. Međutim, on je jako duhovito odgovorio rekavši mi da je njemu svejedno jer on ionako vidi sve crno-bijelo i tako je prihvatio moju dobronamjernu šalu koju očito nisu svi shvatili. Baš mi je žao što je ispao, valjda me podsjeća na djetinjstvo, moja baka je imala sve njegove ploče!'

Što se budućnosti tiče, Duško je priznao kako mu se svidjelo posljednjih godina raditi kao predavač na mnogim, uglavnom privatnim sveučilištima, no u mirovini se vidi kako sadi paprike. Oboje su se složili, kad su kritike u pitanju, da je važnije tko ih govori. Barbara tako najviše cijeni kritiku objektivnog kolege, no na nepotpisane, usputne kritike se ne osvrće, rekla je za Extru.