nježnost na svakom koraku

Zaljubljenija no ikad: Tihana Lazović stigla je s dragim u rodni grad

23.06.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Poznati regionalni glumački par ponovo uživa u Zadru. Bili su među tisućama posjetitelja koji su pratili zadarski teniski spektakl tijekom vikenda, a sudeći prema fotografijama, zaljubljeniji su nego ikad

Tihana Lazović i Branislav Trifunović odgledali su teniski meč između srpskog tenisača Danila Petrovića i hrvatskog tenisača Marina Čilića koji se u nedjelju odigrao u sklopu humanitarnog teniskog turnira Adria Tour Zadar.

Tihana i Branislav se ne odvajaju, a uživali su i u kupanju što je glumica pokazala na svom Instagram profilu na kojem je poprilično aktivna. I dok su joj mnogi pratitelji poručivali kako je divna i kako su super par, kolegica Nataša Janjić ju je zadirkivala da su bili na korona partyju. Simpatična Zadranka joj je poručila da gdje god njih dvoje dođu je odmah party.

Podsjetimo, srpski glumac Branislav Trifunović brat je glumca i predsjednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, a par je već neko vrijeme u vezi. Zajedno su glumili u seriji 'Tajkun'. Prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti odradili su na premijeri filma 'Ajvar', u kojemu je glumio Branislavov brat Sergej. Tihana i Branislav se ne odvajaju, a uživali su i u kupanju što je glumica pokazala na svom Instagram profilu na kojem je poprilično aktivna.

View this post on Instagram

👃👃👃❤️

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

'Taj će se Instagram jedan dan samo ugasiti i svi će, uključujući i mene, ostati bez platforme koja nam tako lijepo pumpa ego. Nije to nužno loše, dapače, u određenoj mjeri i s malo ukusa jako je privlačno, ali kao u svemu i tu postoji nakaradna strana svega toga. Volim to što mogu reklamirati projekte i pohvaliti se nagradom ili trailerom za novi film', izjavila je ranije za Jutarnji list.

'Našlo bi se tu puno lijepih stvari, ali i onih manje lijepih, kao što su klinke od kojih 14 godina, koje gledaju retuširane lažne umjetne fotografije raznih 'savršenih' žena pa im to nekako kroji svijest o tome što je lijepo ili nije lijepo, ili što je važno, a što ne. Puno ljudi i zarađuje na Instagramu, i to ozbiljne honorare, ali pitam se što će ostati ako se jedan dan pritiskom na jedan veliki gumb sve te društvene mreže ugase?', ispričala je glumica.