ODUŠEVILI OBOŽAVATELJE

Sve frca od ljubavi: Tihana Lazović se ljubi s dečkom, a pratitelji joj poručuju: 'Sram vas bilo! Gdje su maske?'

22.05.2020 u 21:29

Bionic
Reading

Već je mnogima poznato da je zadarska glumica zaljubljena preko ušiju. Za razliku od mnogih javnih osoba ona svoj život ne skriva kao zmija noge i nema problem s pokazivanjem crtica iz privatnog života niti emocija na društvenim mrežama

Na najnovijoj fotografiji Tihana Lazović ljubi svog 12 godina starijeg dečka Branislava Trifunovića, inače bratom poznatijeg Sergeja. Naravno, fotografija objavljena na Instagramu izazvala je mnoštvo razdraganih i zanimljivih komentara, od toga da nek ih je 'sram bilo jer djeca gledaju' do toga da su divan par. 'Sram vas bilo! Gdje su maske?', bio je također jedna od poruka Tihaninih pratitelja.

View this post on Instagram

👃👃👃❤️

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Jedna od ponajboljih glumica mlađe generacije u Hrvatskoj i regiji, u Instagram storyju je otkrila kako ona i njezin dragi gostuju u talk showu Veče sa 'Ivanom Ivanovićem'. U isječcima je Branislav Trifunović otkrio kako su on i Tihana proveli 28 dana u četiri zida bez da su ikud izlazili, te da on nije pročitao ni jednu knjigu.

Podsjećamo, naša nagrađivana glumica i srpski glumac, upoznali su se tijekom snimanja serije 'Tajkun' u kojoj oboje imaju uloge. Ljubav se kuhala nekoliko mjeseci, no vezu nisu dugo krili - što se moglo vidjeti na njihovim profilima na društvenim mrežama. Zajedno su već boravili u njezinom Zadru, odmarali su u Italiji, dočekali skupa Novu godinu i putovali na Šri Lanku.

Tihana je prije te veze šest godina bila s redateljem Ivanom Sikavicom, a i Branimir je imao nekoliko veza koje su bile javno poznate.

View this post on Instagram

#serbiancroatianborder

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on