LJUBAV VIŠE NE KRIJU

O svojoj vezi s hrvatskom glumicom Tihanom Lazović progovorio Branislav Trifunović

05.05.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Srpski glumac otkrio je kako se ljubav s hrvatskom kolegicom nije dogodila na snimanju serije 'Tajkun', ali da je istina da su od tada nerazdvojni, a ono što im je zajedničko uzajamna je strast prema istraživanju prirode

U intervjuu za srpski Blic glumac Branislav Trifunović raspričao se o svojoj ljubavnoj vezi s hrvatskom kolegicom Tihanom Lazović. Iako ih publika u Srbiji trenutno oboje može gledati u seriji 'Tajkun', Trifunović tvrdi kako im se ljubav nije rodila na setu.

'Ne, ljubav se nije dogodila na snimanju', rekao je Branislav Trifunović i potom dodao kako imaju mnoge dodirne točke, a ne samo glumu.

'Trudimo se putovati, volim joj pokazivati i idem na neka svoja mjesta od Zlatibora do nekih zabačenih mjesta po Srbiji, kojih ima, a ima ih, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lijepih stvari koje ne samo Tihana, već tko god da mi je gost, može upoznati. Što se toga tiče, ne oskudijevam', objasnio je Trifunović, a sredinom travnja trebao je imati premijeru svog drugog redateljskog djela pod nazivom 'Čovek ptica', no sve je do daljnjeg stopirano zbog pandemije koronavirusa.